2010 m. kovo 6 d., šeštadienis

Sveikinuosi su naujais ir senbuviais sekėjais

Sveiki,
kūdikių gestų kalbos bičiuliai.

Smagu, kad esate čia.
Smagu, kad domitės klaikiai pavojingu užsiėmimu. Pakvaišusiems dėl savo vaikų tėvams pavojai nebaisūs, ar ne?
Smagu, kad bendraujate su savo dar nekalbančiais mažyliais taip, kaip gali būtent mažyliai. Kai jie prabils, bendrausim, kaip mokam visi.

Rašykite savo klausimus, komentuokite, diskutuokite.

Atšilus orams būtinai atvykite į nemokamas EKO BANGOS kūdikių gestų kalbos pamokėles, kiekvieno mėnesio paskutinį penktadienį 11 val. Jei bus Jūsų noro, galėsim matytis dažniau. Tik tarkite žodį. Arba parodykite gestą :)

Pagaliau išpildžiau savo seną pažadą ir atradau laiko padaryti mini gestų atmintines. pagrindinis jų tikslas - padėti suaugusiajam mokytis gestų. Kitas tikslas - padėti gestų mokyti kitus šeimos narius. Kadangi nesiverčiu jokių leidinių prekyba, negaliu jų pardavinėti siųsdama paštu. Tai labai nelegalu. Bet parašykite man laišką ir mes būtinai atrasime kokį kompromisą.


Su šypsena,
Ramunė

2 komentarai:

eko rašė...

Labas, Ramune,

Smagu skaityti jusu bloga!!

Man iskilo toks klausimas - ar rodyti mazyliui daugiau gestu, kol dar nesulaukiau griztamojo rysio ir jis nerodo arba kartais rodo tik viena gesta? ar geriau apsiriboti pagrindiniais zenklais (dabar mums aktualiausi 'pienas' bei 'valgyti' ir 'dar')? nors dar parodau ir keleta kitu - pvz, knyga, kamuolys.

Ramunė Murauskienė rašė...

Sveiki, man irgi smagu,kad jums smagu ;)

Daug kas priklauso nuo mažylio amžiaus.
Nesuklysite, rodydami tai, kas aktualu. Būkite jautrūs sensityviam laikotarpiui, kai rodyti reikės daug ką ir iš karto.

Bet jokiais būdais nesiekite naujo gesto įvedimo su jau mokomų atkartojimu. Jei matote, kad vaikas atkreipia dėmesį į Jūsų rodomus gestus, rodykite daug. Vaikai atjartoti pradeda iš karto palaipsniui. Vėliau sprogimais :)

Sėkmės

P.S. tapkite tinklaraščio sekėjais ir nereikės laukti manojo komentaro patvirtinimo :)